Waarom zijn er nog geen beelden?

Beste slechtvalken volgers, Mortelnaren, V&M,

Wat duurt het lang voordat de beelden van de cams vanuit De Mortel weer live zijn.
Op 30 april om 22:55 werd de internetverbinding in de toren van De Mortel beëindigd en hadden wij een noodoplossing om de beelden  binnen een dag weer live te hebben. Echter door het achterwege blijven van een broedsel verviel de directe noodzaak om voor deze tijdelijke noodoplossing te kiezen. Maar hoe kom je nu tot een goede langdurige oplossing voor een stabiel internet in een communicatie toren zonder glasvezel en coax? Wederom een straalverbinding maar via welk bedrijf / particulier?
Een particulier was bereidt zijn/haar internetverbinding beschikbaar te stellen tegenover een maandedlijkse vergoeding maar vanaf juli tot december 2022 was de verbinding niet beschikbaar ivm een verbouwing. Een andere optie zou een bedrijf kunnen zijn maar dit is pas mogelijk vanaf eind juli.
Mede dankzij de donaties van u allen zijn we nu gelukkig in staat om nu zelf een straalverbinding op te zetten zodat de beelden hopelijk binnenkort weer te zien zijn via de refresh-beelden op onze website en live via YouTube.